Zo jong als ik me voel

Zo jong als ik me voel

Mijn partners en ik kennen elkaar al vanuit het vorige millennium. Heel lang dus. Natuurlijk vind je jezelf niet oud, maar stiekem gaan de jaren toch tellen. Als ik een weekendje in de tuin loop te klussen bijvoorbeeld – dat gaat toch net even langzamer en bedachtzamer dan ik mij het klussen in de tuin meende te herinneren.

Oud is een relatief begrip. Je bent zo jong als je je voelt en zo bekeken kom ik eigenlijk nog maar net kijken. Bij Business Whisperers zijn we veel met innovaties en verandertrajecten bezig. En dat vraagt om flexibiliteit en soepel meebewegen. Jong en levendig zeg maar.

Onlangs nam ik contact op met een nieuwe (jeugdige) collega om te laten weten hoe blij we met hem zijn. Ik kon het niet laten om toch even het verschil in leeftijd te adresseren. Hoe bevalt het hem bij een club wat oudere jongeren, waarvan de meesten qua leeftijd zijn vader zouden kunnen zijn?

Gelukkig is onze collega zeer tevreden met het team en is hij van mening dat we samen mooie dingen kunnen doen. Slechts één ding wilde hij, tussen neus en lippen door, nog even zeggen. “Eh Edwin, niet dat het belangrijk is – maar jullie zijn echt wel ouder dan mijn vader hoor!”

Ik ben nog steeds zo jong als ik me voel.
Maar nu wel ouder dan de vader van mijn collega.

Bekijk ook

Hoe kunnen wij u helpen?