Business Whisperer

Edwin Hartmann

Edwin Hartmann is partner en oprichter van de Business Whisperers. In het verleden is hij bijna 25 jaar werkzaam geweest bij IT-onderneming Atos Origin. Hij bekleedde er diverse functies in de lijnorganisatie, marketing, strategie en sales. Hij was projectdirecteur Milieunet, Unit manager Export & Milieu applicaties, Marketing manager Nederland, manager Sales Operations en Regio Sales directeur Oost-Nederland.

 

Na een kwart eeuw bij Atos trok het ondernemerschap. In 2006 heeft Edwin een IT-detacheringsbedrijf opgericht waarvan hij vijf jaar directeur is geweest. In 2010 is de onderneming verkocht en ontwikkelde hij het concept van de Business Whisperers. Verandering en inrichting van afdelingen, bedrijven en bedrijfsprocessen heeft altijd zijn aandacht gehad.

 

“Een pragmatische aanpak gecombineerd met de ervaring van onze Whisperers geeft net dat beetje extra om een verandering succesvol gestalte te geven. Belangrijk daarbij is de overdracht van kennis gedurende het proces. Een nieuwe werkwijze is immers pas klaar als het de normale werkwijze is geworden.”


LinkedIN