quote_omroep_flevoland.png

Omroep Flevoland is de regionale omroep van de provincie Flevoland, en verspreidt nieuws via Radio, TV en Website. 

Een belangrijke inkomstenbron van Omroep Flevoland zijn reclames.Om meer grip te verkrijgen op de toekomstige reclame-omzet, heeft Business Whisperers voor Omroep Flevoland een pipeline-systeem geïmplementeerd. 

 

In enkele sessies werd een programma doorlopen waarbij allereerst een introductie is gegeven op het begrip pipeline, en hoe Omroep Flevoland hiermee kan omgaan. Business Whisperers heeft een pipeline-systeem geleverd obv MS-Excel. Vervolgens werd deze pipeline "geladen" met de gegevens van Omroep Flevoland: de targets, de reeds gescoorde opdrachten en de actuele verkooptrajecten. In de laatste sessie heeft Business Whisperers een toelichting gegeven hoe met de pipeline kan worden gewerkt, en welke informatie kan worden herleid uit de diverse rapportages, en welke acties hierop ondernomen kunnen worden. 

 

Met 3 dagdelen heeft Omroep Flevoland hiermee een pipeline gerealiseerd, gebaseerd op de pipeline-tool van Business Whisperers. 

 

Citaat Gerard Hullegie, manager Sales, Marketing & Communication: 

"Mijn ervaringen met Business Whisperers zijn positief. Wij hebben nu een handige tool, de uitleg was op maat en met vragen kan ik nog steeds een beroep op Business Whisperers doen, dus prima nazorg!"