quote_florinco.png

Florinco BV levert productie-automatiseringssoftware voor de glastuinbouw, onder de naam BergVision.

Florinco ondersteunt haar klanten bij het realiseren van een hogere opbrengst per m2, door het automatiseren van de processen in de kassen: Wat staat waar, leverbetrouwbaarheid, analyse van de teelt en het toekennen van kosten aan partijen.
 
Florinco BV is per 1 oktober 2013 opgericht, de aandelen zijn in handen van de directie en van Berg Hortimotive. De reeds bestaande software-oplossing BergVision verkrijgt hiermee ook de organisatorische focus om haar eigen markt verder te ontwikkelen.
 
Vanaf het ontstaan van Florinco is Business Whisperers betrokken om Florinco te ondersteunen bij de “go-to-market”;
  • segmentatie van de markt
  • onderkennen en herkennen van launching customers
  • product management: modulaire opbouw, optimale prijsstructuur
  • lead generatie
 
Bij Florinco heeft Business Whisperers gekozen voor een gefaseerde aanpak, afgestemd op het tempo van Florinco, en afgestemd op de prioriteiten van een start-up organisatie: launching customers, go-to-market en lead generatie.
 
Citaat Theo Willemse, algemeen directeur Florinco:
"Business Whisperers brengt veel expertise in rondom de verkoopprocessen van standaard-software, brengt structuur aan, presenteert ons welke keuzes we zelf kunnen maken, en dit alles stapje-voor-stapje.
Bij Florinco kunnen we hier heel goed mee werken. We hebben nu echt de transitie gemaakt naar leverancier van standaard-software."